Όροι Χρήσης
Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υποδηλώνει συμφωνία με τους όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους αυτούς προτού χρησιμοποιήσετε το site. Η εταιρεία ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους χρήσης.
Πνευματική Ιδιοκτησία
Η επωνυμία και το λογότυπο ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ Α.Ε. που περιέχονται στη δικτυακή τοποθεσία www.skordakissa.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ Α.Ε. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή με οποιονδήποτε τρόπο χρήση αυτών, πέραν των χρήσεων που ρητώς ορίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο.
Προστασία Προσωπικών Στοιχείων
Η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ Α.Ε. έχει το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου στο μέτρο που αυτό απαιτείται για την σωστή λειτουργία και ανάπτυξή της. Ο επισκέπτης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
Σύνδεσμοι με άλλα sites
Οι σύνδεσμοι (links) που βρίσκονται στο site www.skordakissa.gr πιθανόν να σας μεταφέρουν εκτός του δικτύου της. Στην περίπτωση αυτή, η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ Α.Ε. δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια, τη λειτουργία, καθώς και για τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές στα sites αυτά.

 
  Αρχική Σελίδα | Νέα | Επικοινωνία   Όροι Χρήσης | Copyright 2009, Skordakis S.A. | Created by Opart